marți, 12 iunie 2018

Dle Năstase, în 2016 vă plăcea tergiversarea investirii lui Dodon, acum însă, vă smotociți fără de motiv


Andrei Năstase își clădește mandatul de primar pe populisme crase.

În prima zi, de după scrutinul din 3 iunie,  Năstase a invocat că investirea sa este tergiversată intenționat de binomul Plahotniuc-Dodon.  Ipoteză  expusă zilnic de atunci. Deși, potrivit legislației, mandatul noului primar trebuie validat în decurs de 10 zile de la scrutinul propriu-zis. În cazul său, termenul încă n-a fost depășit.

Dar să le luăm pe rînd
13 noiembrie 2016, Dodon a fost mandatat de către cetățeni pentru funcția de Președinte al Moldovei. Investirea acestuia  s-a făcut pe 23 decembrie, cu o zi înainte de expirarea termenului prevăzut de lege.  Deci, la 40 de zile de la acordarea votului. Atunci, cine tergiversa investirea președintelui?

Reamintesc actualului primar, care uită anumite circumstanțe din anii precedenți, că investirea lui Dodon a fost anulată intenționat la comanda păpușarului. Doar, atunci nu exista binomul Plahotniuc- Dodon.

În acele 40 de zile au avut loc cîteva manevre serioase, care astăzi asigură stabilitatea și siguranța păpușarului în actul guvernării. Printre care și, propulsarea lui Harujen în fruntea Procuraturii Generale.

Deci, atunci vă plăcea amînarea investirii lui Dodon în funcția de președinte.  Acum însă,  cînd ați pus mîna pe o funcție admnistrativă vă zbateți ca peștele pe uscat.

Acțiunile neseriaose ale noului primar

Năstase folosește demolarea cinematografului Gaudeamus ca rampă de lansare în administrația locală. Dărîmarea a început la sfîrșitul săptămînii trecute. Inițial, Năstase s-a afișat la fața locul și a  cerut stoparea lucrărilor. Deși, nu avea nicio autorizație în sensul dat.


Abia luni, după ce sîmbată și duminică cinematograful a fost făcut ruină, Năstase obține, prin Grozavu,  stoparea lucrărilor. Și face din asta o mare poveste de succes. Am învins, strigă toți adepții DA.

Ce ați obținut, dacă cimatograful a fost făcut una cu pămîntul?  În momentul dat, nu ați făcut decît să extindeți numărul ruinelor în Chișinău, și o considerați Victorie. Bravo!

Dacă astfel vor arăta toate victoriile primarului, într-un an Chișinăul va arăta că Siria.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu