marți, 26 iunie 2018

Cît costă libertatea lui Shor?


Cît de rapid funcționează justiția în unele cazuri. Dosarul lui Ilan Shor se află pe rol de peste 2 ani, în schimb, mandatul lui Năstase este navalidat de toate instanțele în mai puțin de 2 saptămîni.


Așa se face că, principalul suspect în furtul miliardului- Plahotniuc, de rînd cu complicele său, Ilan Shor, acționează concertat împotriva dușmanilor comuni- Usatîi, Filat, Platon. Toți, oameni cu care anterior- Plahotniuc și Shor au fost prieteni de viață și moarte.

Recent, Shor a apărut la RTR Moldova. Interviul care a durat o oră a făcut lumină în cazul mai multor întrebări.  Printre care, în cazul său foarte bine funcționează zicala populară: cel ce se scuză mai tare se acuză. Prin urmare, atît Shor cît și Plahotniuc rămîn a fi principalii vinovați în furtul miliardului, iar fața sa de de hoț  și escroc nu poate fi îmbunătățită de niciun interviu.

Ca și PD, partidul Shor crește ca pe drojdii. Săptămînal sute de cetățeni naivi aderă la formațiunea dată. Motivul- schimbările care se fac la Orhei. Îmi apare întrebarea: de cîte ori naivii dați s-au întrebat pe banii cui acționezeă Shor-ul dat?  

Or, la banii care i-a furat, fiecare dintre noi ar face multe petru localitatea sa în schimbul votului pentru a scăpa de pușcărie.

Dacă luăm în calcul gențile și vestimentația pe care Jasmin Shor o etalează zi de zi, deducem că, ținuta din timpul unei zile este echivalentul sumei pe care se ține un magazin social în decurs de un an,  dar anul are 365 de zile.

Sunt sigură că, dacă ați întreba un orheian care sunt schimbările ce s-au produs în Orhei, n-o să vă zică mai nimic. Deoarece, ele nici nu s-au produs. După 3 ani de mandat, Orheiul nici nu aduce a capitală europeană,  cu excepția concertelor ultra pompoase organizate cu și fără de ocazii.

Or, anume prin asta Shor și este arhicunoscut și susținut.  

Cît costă libertatea lui Ilan în condițiile actuale dle Păpușar?

Pentru noi o zi în libertate a lui Shor înseamnă minus un vot.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu