vineri, 1 iunie 2018

A.Năstase primar?


Din start, îl felicit pe Andrei Năstase cu victoria- deja asigurată de către cetățeni. Dorindu-i un an prosper și implementarea tuturor proiectelor expuse.


Mă bucur că, în acestă luptă grea, Andrei Năstase a reușit să se impună în fața liderului PAS, pentru fotoliul de edil al capitalei.  Astfel, a eliminat-o pe Maia Sandu și candidatul său, Octavian Țîcu, din cursa pentru Chișinău. https://www.youtube.com/watch?v=bdpYj9FeKec  Și, și-a recăpătat ratingul de altă dată.

De asemenea, sunt întru totul de acord cu liderul PPDA, Năstase și vicepreședintele partidului, Alexandru Slusari cînd spun că, Maia Sandu este foarte  apropiată de  Vladimir Plahotniuc. https://soundcloud.com/user-405008501/andrei-nastase-despre-maia-sandu-americani-si-bin-laden Inclusiv, acum, cînd luptă se dă nu doar pentru fotoliul de edil, dar și pentru cele 11 circumscripții electorale ale Chișinăului.


Cu Năstase în fruntea Chișinăului vom asista la prăbușirea PAS. De la 22%, cît are formațiunea la moment, la 2-3% spre sfîrșitul toamnei. 

Evident că, Maia va opta pentru o coaliție cu PPDA în alegerile parlamentare. Cu procentul dat, 2-3%, nu va putea pretinde la nimic, decît la 2-3 fotolii în legislativ, și alea oferite din mila lui Năstase. Poate, Andrei va acționa mai rațional și nu –i va oferi nimic!J


Un  moment la fel de pozitiv, în victoria liderului PPDA, este că,  în timp record, a redus semnificativ numărul unioniștilor la 3% (V. Munteanu) și respectiv 4% (C. Codreanu). Ceea ce, nu a  a reușit nimeni pînă la moment.

În toamnă nici vorbă nu veți auzi de Ghimpu, Șalaru, Bilețchi, etc. Astfel, nimeni nu va mai tulbura apele în țară.


Consider că, Năstase ar trebui rapid să se debaraseze de sponsorul PPDA, și șef de campanie al său, Alexandru Machedon, care s-a compromis definitiv prin tendere dubioase alături de Dorin Chirtoacă. Nu mai zic de faptul că, Machedon este și nașul de cununie al lui Lucian Chirtoacă, fratele fostului edil.


Urgent ar trebui să se distanțeze și de Stanislav Pavlovschi, vicepreședinte PPDA, afiliat prin ginerele său,  Leonid Tverdun,  în afaceri cu PD și Plahotniuc.  http://www.zdg.md/editia-print/investigatii/averile-si-afacerile-liderilor-cu-aspiratii-politice-ai-platformei-da


Doar astfel,  dle A. Năstase poți  realiza Marea Schimbare pe care o aștemptăm cu toții!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu