joi, 4 februarie 2016

Usatîi zădărnicește planurile protestatarilor

Usatîi este un mincinos, lucru rezultat din propriile acțiuni, iar scopul său în cadrul protestelor de acum este dejucarea acțiunilor protestatarilor.

1. Pe 21 ianuarie în capitală a avut loc cel mai amplu protest de la independență pînă în prezent. Proces demarat de liderii DA; PSRM și PN. Cu 2 ore înainte de începerea protestelor Pervîi canal anunța că la Chișinău urma să se creeze congresul Salvării Naționale. Fapt despre care știau doar organizatorii mitingului. Prins cu mîța în sac, Usatîi s-a demascat suținînd că el  a fost cel ce a difuzat informațiile respective mediilor rusești.

2. Epopeea „gurii sparte” a continuat și-n cadrul altor emisiuni TV, în care Usatîi din agonism a divulgat locul și acțiunile concrete ale viitorului protest al cetățenilor față de guvernare. Neținînd cont de opinia majorității.

3. Usatîi a anunțat și despre faptul că cetățenii aduși de el primesc cîte 50 de lei pentru placintă și apă. La care mediile lui Plahotniuc au înmulțit suma la 4 omogenizînd protestatarii că n-ar fi cinstiți în lupta cu oligarhatul. Respectiv, denigrînd masiv imaginea majorității care au venit din propria voință cu propriile resurse.

4. Pentru  a părea popular în rîndurile protestatarilor, Usatîi își plasează trolerii în preajma scenii,  care din lipsă de respect față de vorbitori strigă Usatîi, Usatîi, după se înhaită toată turma. Efectul a fost sesizat zile la rînd.  Nu în zadar Andrei Năstase susținea în cadrul unui protest:  dacă vii tare drag Usatîi venerați-l, dar nu în cadrul protestelor bazate pe dezamăgirea oamenilor.

5. Imediat după finisarea protestelor, Usatîi susținea că Dodon este ...bazîndu-se pe spusele lui Dima. Mai mult, îl acuza deschis pe Dodon de complicitate cu Plahotniuc. Ca a doua zi Usatîi să-și ceară scuze publice de la liderul PSRM. O astfel de idioțenie Usatîi a făcut-o anul trecut cînd numea oamenii de la PSRM curcani. Pînă la urmă tot cu curcanii coalizează.

6. Băiatul vedetă, Dima, a dispărut sublim. Pe rețelele de socializare este declarat mort. Pe cît de reală este speculația rămîne de văzut. Deși în acel moment de mare eroism Usatîi susținea că îi va asigura spatele. Unde e Dima acum? Ce face? Care este menirea sa? Publika nu mai este cointeresată de soarta băiatului?

7. În cadrul emisiunii În Profunzime, Usataîi susținea că Ghimpu a renunțat la funcția de speaker al parlamentului. Lucru neconfirmat de nimeni pînă în prezent, deși despre acest lucru se vehicula prin culise de ceva timp. Astfel de lucruri Usatîi anunța și anterior, dar nu s-au adeverit. În acest caz, l-aș compara pe haiducul de Bălți cu Sergiu Mocanu, știu totul înaintea tuturor, după lucrurile decurg invers.

8. În cadrul aceleiași emisiuni TV, Usatîi a recunoscut că primește informațiile cu întîrziere, deși anterior se lăuda că este la curent cu tot ce mișcă în regim online.

9. Printr-un miracol, Usatîi a recunoscut că este amic cu Plahotniuc de 11 ani. Precum și faptul că Plahotniuc l-a vizitat de nenumărate ori la Moscova. Nimic personal doar business, asta deși anterior susținea că n-are conexiuni cu păpușarul.

10. Invidios pe Shor, Usatîi declara la Pro TV că primarul Orheiului trebuie dus la Bulboaca, iar țara să-i dea la poponeață cu bastonul”. Individul încurcînd viața personală cu interesele cetățenilor. Uitînd că protestarii țin cont de faptul că și el e oligarh, respectiv, masura propusă e vabilă înclusiv și pentru el.

Concluzie: Usatîi este individul pe care nu te poți baza. Azi este împotriva păpușarului, mîine cot la cot cu el.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu