luni, 4 noiembrie 2019

Năstase, chișinăuienii ți-au oferit oportunitatea să fii Tată și Soț !!!



Că Andrei Năstase este prostul satului, ne-am convins cu toții în această campanie electorală, mai cu seamă după ce a declarat că pleacă în Germania dacă Ceban cîștigă primăria.

„Eu nici nu iau în calcul ipoteza să pierd alegerile. Nu e vorba despre mine, este vorba despre oraşul ăsta, despre ţara asta. Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpânire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec, decât să revin la orişice minister. Pentru că ştiu ce se va întâmpla – ne vom prăbuşi” https://adevarul.ro/moldova/politica/andrei-nastase-nou-atac-igor-dodon-e-grav-pune-stapanire-chisinau-mai-iau-valiza-plec-1_5da86c2a892c0bb0c6aaafa3/index.html

Iar noi, evident, facem apel către Năstase să-și respecte cuvîntul!

Măcar o dată-n viață să demonstreze că cuvîntul său valorează cîtuși de puțin ca bărbat și politician.
...............
Pentru prima dată în 28 de ani, exponentul drepții, în cazul dat Andrei Năstase, pierde Chișinăul și votul chișinăuienilor. Lider detașat în toate sectoarele orașului a devenit Ion Ceban. Năstase fiind susținut de 14, din 18, suburbii ale orașului.

Greșeli preluate de Năstase

1.     Votul geopolitic. Andrei Năstase a mizat pe votul geopolitic, uzat deja de toți predecesorii săi.
2.     Includerea factorului extern. Pe ultima sută de m a utilizat factorul extern, primari și prim-ministrul RO, în susținerea sa, contrar legislației.
3.     Subestimarea contracandidatului. Permanent a vociferat că Ceban este un prost în raport cu el. Deși, dezbaterile au conturat inversul.
4. Fuga de răspunsuri. Eschivarea de răspunsuri la întrebările contracandidatului i-a conturat lui Andrei, profilul atribuit deja de internauți, Prostul Satului.  
5.     Necunoașterea problemelor orașului. Năstase n-a fost la curent cu nici o problemă cu care se confruntă Chișinăul l-a moment, deși a avut un an la dispoziție să se documenteze minuțios pe fiecare dintre ele.
6.     ReConfirmarea votului. Ideea că, chișinăuienii trebuie să-i confirme votul de anul trecut, nefăcînd nimic, a spulberat încrederea oamenilor.
7.     Victimizarea continuă. A mizat pe victimizarea continuă, neînțelegînd că alegătorii au obosit să fie hrăniți cu minciuni marca Năstase.
8.     Duetul Maia-Dorin. Apariția Maei Sandu alături de Dorin Chirtoacă, în susținerea lui Năstase a fost lovitura de grație. Maia care vorbea continuu de meritocrație, corectitudine.J Imposibil ca Maia să nu fi înțeles că astfel îl lasă fără  victorie pe aliatul său.
9.     Maia- primar profesionist.  Tot Maia, după vot a suținut că a votat pentru un “primar profesionist, transparent și cu maximă corectitudine față de fiecare bunuț din bugetul public”. Or, tocmai astfel s-a poziționat Ceban toată campania electorală.J Timp în care Andrei lupta cu Igor Dodon și pentru funcția de președinte de anul viitor!
10.   Veșnica sa tragedie-Familia. Chișinăuienii au înțeles însemnătatea familiei pentru Năstase, oferîndu-i șansa să fie întîi de toate Tată și Soț.

Suntem siguri că îi va reuși...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu