miercuri, 30 octombrie 2019

Năstase nici n-a observat cît de rapid s-a transformat în Plahotniuc!


Dle Năstase, oamenii din anturajul dumneavoastră susțin că sunteți în rahat pînă la gît.

V-ați cerut la MAI pentru a prelua otkaturile, strînse anterior de Plahotniuc.

Supravegheați contrabanda cu Țigări, Alcool și Chihlimbar!

Gurile rele, susțin că fratele Vasile, strînge otkaturile la Energia Electrică!

Contracandidatul dumneavoastră, Ceban, susține că v-ați văzut cu conducerea Șerif, acuzată anterior de către Stati de legături cu Plahotniuc.

Chiar din prima zi aflată la MAI, v-ați luat ca consultant pe Fredolin Lecari, Șeful Poliției de Frontieră și omul de încredere a lui Plahotniuc.

Pînă astăzi, la MAI, la Vamă și Poliția de Frontieră lucrează oamenii lui Plahotniuc.

Personal, Jizdan, v-a acuzat de lipsă de neprofesionalism. Fapt de care ne convingem zi de zi. Rata mortalității, de pe urma accidentelor rutiere, a depășit statistica anilor 90. Am ajuns în ziua în care copii sunt bătuți în plină stradă sub nasul polițiștilor.

Ministru fiind ați declarat că Plahotniuc este la moment în țară, în timp ce el se tăvălea de rîs, în SUA!  Cum e posibil ca cel mai puternic ministru, avînd în subordine 16 mii de polițiști, să promoveze astfel de minciuni!!!

Personal, ne-ați asigurat, ministru fiind, că Plahotniuc, Leancă, Șhor, Ghimpu, etc, vor fi diferiți Justiției! Procuror v-ați pus, Dumitru Robu, iar ei mănîncă bine merci în toate restaurantele din Chișinău.

Ne-ați asigurat că Candu va sta la Pușcărie! Iar Candu rîde pe seama dumneavoastră de la tribuna parlamentului: zero acțiuni. Și are dreptate!

Politicianul A. Năstase a promis întoarcerea miliardului!!! Cîți lei ați readus în buget?

Utilizați toți spolerii lui Plahotniuc împotriva lui Ion Ceban, deși, ați semnat acordul de neagresiune pe perioada campaniei electorale. Semn că nu aveți curaj să  mergeți în cadrul unei competiții obiective și corecte.

Mințiți poporul la fel ca Plahotniuc. Unica deosebire este că Plahotniuc avea în spate tot guvernul, dumneata doar minciunile.

Faceți totul exact ca Plahotniuc. Pe semne că nici n-ați observat cît de rapid ați devenit un Plahotniuc cu numele Năstase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu