miercuri, 23 octombrie 2019

Năstase a picat testul la MAI, avînd cei mai buni angajați în subordine, iar problemele capitalei îl vor înghiți din prima zi



În ultimile zile de după alegeri am văzut atîta dezamăgire exprimată pe facebook în adresa lui Năstase.  Dezamăgire exprimată de cei care i-au dat votul. În context, mă tot întreb, care-i sensul să votați un individ care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră?

Îl votați doar pentru că este exponentul drepții?

Păi, din aștea am avut din 1990 încoace. Și ce s-a schimbat? Din rău în dezastru a ajuns orașul Chișinău.

Năstase a avut un an la dispoziție să stea în fruntea primăriei, să demonstreze că poate soluționa problemele capitalei.  Ce a făcut în schimb? S-a lamentat de cîteva ori și s-a retras în favoarea PDM, cu Codreanu primar nelegal pentru un an.

Dacă e să fim sinceri, Codreanu a făcut cîte ceva pentru Chișinău în timpul scurt pe care l-a avut la dispoziție. Ce a făcut Năstase timp de un an în funcțiile pe care le-a deținut?

La-ți văzut vreodată pe Năstase să se așeze în fotoliul de primar și nu i s-a permis? Personal, Nu.  

Credeți-mă, dacă se așeza nimeni nu era să-l dea afară din incinta primăriei. Doar Plahotniuc nu era așa de prost să ridice chișinăuienii împotriva sa. Or, în cazul lui Năstase persistă sindromul mîndriei exagerate. Pentru el justiția lui Plahotniuc a fost mai sus decît voința electoratului.

Țineți cont de faptul că, Năstase se vrea primar pentru un an, chiar mai puțin, luînd în calcul că alegerile prezidențiale bat la ușă. Doar personal a menționat că, cel care-l va bate pe Ceban la primărie, este obligat să-l bată pe Dodon la președinție.

Dacă se ajunge la așa ceva, la sfîrșitul anului 2020 vom avea din nou alegeri pentru suplinirea funcției de primar în municipiul Chișinău.

Asta vă doriți? Un primar care să-și bifeze prezența în CV!

Octavian Țîcu suține că nu are încredere în Năstase. Țîcu care-l cunoaște cel mai bine dintre noi. https://cotidianul.md/2019/10/21/video-conditia-lui-ticu-pentru-nastase-ca-sa-l-sustina-in-turul-ii/

Nici mîndreștenii, satul său de baștină,  n-au încredere în Năstase. Aceștea au votat pentru un primar independent. Candidatul PPDA, ocupînd poziția secundă.

PS. Năstase a picat testul la MAI, avînd cei mai buni angajați în subordine, iar problemele capitalei îl vor înghiți din prima zi  








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu