marți, 18 septembrie 2018

Maia Sandu la un PAS de a legaliza căsătoriile homosexualilor în Moldova


În perioada 14-15 septembrie la Chișinau a avut loc Festivalul Familiei, organizat sub egida președintelui Dodon.

Pe  13 septembrie, Asociația Promo-LEX a lansat „Manifest pentru Respect – Familia creează tradiții, nu tradiția creează familii!”, prin care solicitau ca:
·         Președinția și autorităților publice să asigure pe parcursul Congresului Mondial al Familiilor o atmosferă pașnică, de toleranță și respect reciproc;
·         Organizatorii și participanții să nu se implice în acțiuni de discriminare și instigare la ură sau violență;
·         Mass-media să asigure o relatare echilibrată a evenimentului, să nu promoveze eventualele mesaje nocive și să contribuie la educarea publicului.

Din start, accentul s-a pus pe protejarea LGBT, în defavoarea familiei tradiționale.  Accesînd proiectele demarate de Asociația Promo- LEX și GENDERDOC pe parcursul anului 2017, am sesizat că au sponsori comuni:  Soros-Foundation Moldova.  Potrivit rapoartelor financiare ascunse, Soros investește  anual, în extinderea și dezvoltarea comunitații LGBT din Moldova, mil de euro.

Agresivitatea investițiilor denotă din percepția populației. Cu cît gradul de percepere a comunității LGBT este mai negativ, cu atît sumele sunt mai mari. Situație reflectată pe deplin în studiile efectuate de Soros pe teritoriul Moldovei. Spre exemplu, potrivit studiului Soros din 2012,  68% dintre moldoveni considerau că persoanele LGBT sunt " imorale și perverse", în timp ce 56% sprijineau  ideea de a pedepsi relațiile homosexuale ".

Ce s-a întîmplat în timp?
Evident , situația s-a diminuat.

Vă întrebați de ce?

Răspunsul este simplu, indivizii dați sunt susținuți direct de Natalia Morari, Petru Macovei,  Arcadie Barbăroşie, Igor Boţan organizaţia Amnesty International Moldova şi alţii. https://www.soros.md/press/egali-md-lgbt  Listă prezentată chiar de Soros Moldova.

Tot ei susțin necondiționat acțiunile liderului PPPDA, Andrei Năstase și PAS-ul Maiei Sandu.


La Tv8 există și o emisiune intitulată Optmart SRL. Una dintre moderatoarele emisiunii este însuși Angela Frolov- Coordonatoarea de programe a centrului GENDERDOC-M. Cică, emisiunea își propune să dezmintă stereotipurile și să vorbească fără menajamente despre mentalitatea în Republica Moldova!

Personal, Natalia Morari a declarat că" dacă ar fi cazul mâine să ies în stradă să-i ajut pe oamenii ăştia să lupte pentru drepturile lor...eu sunt gata să fiu alături de voi, alături de acei cărora le este frică să spună "Da, eu sunt gay!" https://www.youtube.com/watch?v=aasDVnKdHpMhttps://www.youtube.com/watch?v=aasDVnKdHpM


Evident, Andrei Năstase nu va ieși direct în fața protestatarilor să-și exclame deschis suportul pentru comunitatea LGBT. În schimb, o face prin intermediul mass-mediei afiliate partidului.  În prima zi a festivalului, cotidianul.md  publica articolul:” A început congresul lui Dodon: Finanțat de susținătorii separatiștilor din Donbas și cu Mizulina pe post de invitată” https://cotidianul.md/2018/09/14/a-inceput-congresul-lui-dodon-finantat-de-sustinatorii-separatistilor-din-donbas-si-cu-mizulina-pe-post-de-invitata/   Scopul, discreditarea imaginei Familiei Tradiționale  pe segmentul drepții.

Maia Sandu și-a intersectat cărările cu Soros, de rînd cu ea și actualii fruntași ai PAS. Potrivit CrimeMoldova:

-Maia Sandu – fost membru în Senatul Fundaţiei Soros Moldova;
-Secretar General PAS, Igor Grosu – fost viceministru al Educaţie, membru şi fondator al mai multor ONG din Reţeaua Soros;
-Vicepreşedinte PAS, Liliana Nicolaescu Onofrei – fost viceministru al Educaţie, veche activistă a Reţelei, director pentru Educaţie la Fundaţia Soros-Moldova între 1996-1998, multiple colaborări cu ONG-urile din reţeaua Soros;
-Vicepreşedinte PAS, Sergiu Musteaţă – Stagii în 2001, 2002, 2005 la Universitatea Central Europeană din Budapesta, înfiinţată de George Soros. Musteaţă este co-autor al mai multor rapoarte pentru Reţeaua Soros.
-Membru Biroului Politic PAS, Daniela Terzi-Barbăroşie – A lucrat la Fundaţia Soros-Moldova, beneficiară a mai multor burse de excelenţă Soros.
-Membru Biroului Politic PAS, Dan Perciun – fostul şef al Direcţiei e-Transformare şi Informatizare din Ministerul Educaţiei, numit de Maia Sandu, a coordonat proiecte sprijinite de Fundaţia Soros în cadrul direcţiei sale. https://crimemoldova.com/news/politika/maia-sandu-lupt-toarea-anticorup-ie-promovat-de-corup-i/


Tot ea este amplu susținută de Jean-Claude Juncker, un gay declarat,   https://www.youtube.com/watch?v=zlaXwfXX1DQ, dar  și un supus al George Soros. Dovada o vedeți aici. https://www.youtube.com/watch?v=SDxga6HFdHU

Credeți cumva că avînd susținerea directă a Juncker și Soros poți avea alte directive? Evident că nu. 

In timpul desfășurării Congresului Familiei lidera PAS și-a  ieșit din fire, manifestîndu-și deschis susținerea față de comunitatea LGBT. Într-o postare pe facebook, aceasta a atacat cu text deschis familia tradițională: “Familia înseamnă, în primul rând, dragoste, acceptare și empatie. Toate acțiunile lui Dodon arată că, în esență, el este un distrugător de familii”.  

Apropo, de multe ori s-a invocat în spațial public că Maia Sandu este una dintre ei. Tind să cred că este adevărat.

Imediat ce va prelua puterea, lidera PAS va satisface întru totul  dorințele sponsorilor prin  legalizarea căsătoriilor homosexualilor. Adopția copiilor de către cuplurile netradiționale. Schimbarea sexului la determinarea minorilor, etc.

Oare, asta își doresc simpatizanții PAS-DA?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu