joi, 3 mai 2018

Impostoarea Radu ar trebui să stea la Pușcărie, nu la Primărie


Pe 2 mai au fost expuse datele unui sondaj ascuns. Potrivit acestora, Silvia Radu ar deține întîietate în topul preferințelor alegătorilor, pentru alegerile locale din 20 mai.  Pentru ea și-ar da votul 38, 3 % din cei chestionați. Poziția secundă este ocupată de socialistul Ion Ceban, cu un procent de 23,6. Poziția a treia revenindu–i lui Năstase cu 17, 4 încredere  acordată de chișinăuieni. Toate bune și frumoase pînă aici.


În baza a ce și-a cîștigat S. Radu popularitatea dată?

A fost investită clandestin în fruntea capitalei la inițiativa păpușarului.

Imediat după investire și-a tras post de pază lîngă biroul său, într-o instituție publică, care se ține pe banii publici.  De ce se teme doamna Radu? Evident, de voi cetățeni simpli spulberați de problemele cotidiene ce vă doboară zi de zi.

A plantat un covor de flori în Scuarul Catedralei, estimat la 2 mil de lei. O parte din aceste flori pînă seara sau și ofelit. Cu banii dați schimba 4 ascensoare vechi care ar fi slujit cetățenii încă 50 de ani.  Costul unui lift este de 513 000 de lei, dacă ținem cont de bugetul alocat și numărul total propus spre modificare. http://diez.md/2017/12/19/ascensoarele-mai-vechi-de-43-de-ani-din-chisinau-vor-fi-schimbate-lucrarile-vor-costa-19-milioane-de-lei/

Își atribuie clandestin tichetarea electronică, prelungirea liniei de troleibuz pînă la Sîngera, etc,  deși proiectele  au fost înaintate de socialiști.

A mimat niște demisii în incinta primăriei. Zic mimat, deoarece demișii în fața camerelor își continuă activitatea bine merci în incinta instituției, departe de ochii tuturor.

Susține că n-o interesează salariul de primar, ci problemele cotidiene. Dar, nici pînă acum n-a renunțat la el. Sigur, cei 13 mii de lei ridicați lunar ar acoperi unele probleme la 2-3 familii vulnerabile, luate la evidența primăriei Chișinău. 

Aflată în fruntea Gas Natural Fenosa a ridicat un salariu lunar de 400 mii de lei.  Retribuție constituită în baza majorărilor tarifelor la energia electrică. Și, tot i se părea puțin. http://inprofunzime.protv.md/stiri/politic/silvia-radu-despre-salariul-de-400-de-mii-de-lei-pe-care-il-avea.html

De curînd, expertul economic, Sergiu Tofilat, evidenția păcatele Silviei Radu la Fenosa.   Potrivit delapidărilor produse, dna Radu ar trebui anchetată penal. Numai că, procuratura tace pe seama acestui caz. Oare de ce,  de îndată ce susține că este candidat independent, dar, nu dependent de păpușar?

În colectarea semnăturilor pentru înregistrarea în cursa electorală a fost susținută tocmai de oamenii lui Plahotniuc.

La primărie și-a angajat consilieri, oameni docili lui Plahotniuc, gen Bagas. Potrivit  liberalului, Valeriu Munteanu, „locuitorii Capitalei plătesc din banii lor, întreţinerea consultanţilor politici ai impostoarei S.Radu”.

Susține că nu va apela la banere electorale pentru a se promova. Spuneți-mi vă rog, avînd la  dispoziție holdingul lui Plahotniuc mai este nevoie de imaginea stradală?  Evident că nu.

Dați-i fiecărui candidat spațiul de emisie, de care beneficiază Radu și nimeni nu va apela la banerele stradale, pentru a se face auzit.

Pe scurt: Impostoarea Radu ar trebui să stea la Pușcărie, nu la Primărie.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu