vineri, 1 iulie 2016

Negru și Bogatu penetrează adînc buzunarele lui Plahotniuc

După ce-a fost arestat Filat în plenul parlamentului, 15 octombrie 2015,  marii editorialiști ai Ziarului Național, rînd pe rînd au înclinat condeiul spre PD. Luptînd cu ardoare cu însuși Filat la început, după cu Dodon, Năstase care sunt și principalii oponenți a lui Plahotniuc în campania pentru prezidențiale.
….

Negru și Bogatu
Negru și Bogatu au devenit “faimoși” datorită trustului Jurnal care de-a lungul timpului a reușit să-i transforme în mari vedete. Mai întîi prin intermediul ziarului Jurnal, ulterior și prin oferirea spațiului de emisie pentru talk-show-ul  cu același nume. 

Recunosc, că datorită monotoniei dialogului dintre cei doi, n-am avut niciodată răbdarea de-ai asculta pînă la final, de aceea, deseori m-am întrebat care a fost valoarea acestei emisiuni pentru Jurnal TV.

Un lucru este cert, la Jurnal,  Plahotniuc - Filat erau principalii inamici  a lui Negru și Bogatu. Ca azi, cu aceiași ardoare, doar că pe banii păpușarului, să bată cu bîta în trustul Jurnal, în Victor și Viorel Țopa, Andrei Năstase și Platforma DA.

Editorialiști mici pe bani mulți
Ajunși la Ziarul Național, publicație care se presupune a fi a lui Filat, Negru și Bogatu pentru ași păstra imparțialitatea au început a lupta cu Beria, Hitler, Stalin, numai nu cu oponenții PLDM. N-au lăudat vreodată activitatea partidului sau cea a guvernului Filat. Deși, banii pe care-i ridicau lună de lună erau destui de mulți.

Imediat după arestul lui Filat din 15 octombrie 2015, atît Negru cît și Bogatu au reacționat prompt. În editorialele ce-au urmat există doar comparații dintre Filat și alți prim-miniștri reținuți în timpul mandatelor, expresii de genul: dacă e vinovat Filat atunci să fie pedepsit, justiția  să-și facă meseria, etc. Indicii care au și pregătit opinia publică cu arestul definitiv al liderului PLDM, astfel încît nimeni din susținătorii săi să nu-l susțină în acest moment. Exact cum și-a dorit chiar păpușarul.

Bogatu, invitat de top la Fabrika
Săptămîna trecută, prezent în cadrul emisiunii Fabrika, Bogatu a spus-o deschis: candidatul PD este unicul care poate lua președinția.  Lucru repetat în cadrul altei emisiuni de la Unimedia.

Să nu uităm că Negru și Bogatu au acces la toate mediile, respectiv opinia lor este preluată automat și promovată intens. Mai cu seamă că Vocea Basarabiei i-a preluat ca editorialiști TV, și le-a oferit spațiu de emisie pentru emisiunea Negru și Bogatu.

Iar, dacă n-ați observant pînă acum Negru și Bogatu vorbesc pozitiv de Plahotniuc de juma de an, timp în care  penetrează adînc buzunarele păpușarului. Și totul doar pentru binele poporului.


Așa că, orice n-ar întreprinde acum DA, PSRM, etc, oricum Plahotniuc va cîștiga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu