miercuri, 8 iunie 2016

Unde-i Maia Sandu?

Maia Sandu este un personaj destul de dubios. Apare public cînd îi convine păpușarului și se retrage pînă la un nou atac.
.............................................
Ultima apariție publică a doamnei Sandu datează cu luna aprilie la Interpol, de atunci pînă acum Maia Sandu a dispărut subit. Metodă aplicată pe deplin de Timofti pe parcursul celor  4 ani.

În cadrul unei emisiuni tv, Maia Sandu a declarat că candidatul opoziției pentru prezidențiale trebuie să fie persoana care va întruni sprijinul partenerilor externi, și se va bucura de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Respectiv, dînsa a dat de înțeles că este candidatul ideal. Doar că lucrurile s-au cam inversat de-atunci.

Sondajul realizat de Lake Research Partners, la comanda The National Democratic Institute evidențiază o situație deloc bună pentru dna Sandu,  care ar acumula doar 14% din sufragii pentru prezidențiale, iar  Andrei Năstase 13%. În schimb la parlamentare lucrurile stau diferit. Astfel, PPDA ar acumula 14%, pe cînd PAS doar 12%. Deci, în orice formulă posibilă Năstase o devansează pe Maia Sandu.

Însuși, Năstase a declarat recent că beneficiază în egală măsură ca și Sandu de sprijinul partenerilor externi, doar că spre deosebire de ea și Plahotniuc, el nu-și afișează întîlnirile public.

Deci, teoriile doamnei Sandu au trecut în faza de uzură.

Recent, Andrei Năstase, mama și familia acestuia au fost supuși unui atac fără precedent de către păpușar. Nimeni din opoziția extraparlamentară, n-au ieșit cu o poziție în acest sens. Nici măcar Maia Sandu în fața căreia Năstase ar trebui să cedeze funcția de președinte, doar pentrucă este femeie.

În contextul dat reamintesc, de cînd s-a anunțat formarea PAS, nici Maia Sandu, nici partidul său, n-au fost supuse atacurilor publice din partea mediilor lui Plahotniuc. În schimb, în PPDA se bate zilnic cu bîta.

E clar de ce?

PS: Maia Sandu acționează la fel de obscur ca Plahotniuc, reieșind din propriile raționamente. Votînd-o pe ea președinte, îl primim la pachet premier pe Plahotniuc.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu