miercuri, 1 iunie 2016

Plahotniuc un balon dezumflat

Plahotniuc și-a pierdut încrederea de altădată, atît în rîndurile cetățenilor cît și a partenerilor externi, iar la moment este un balon pe calea de-a se dezumfla complet.

Declinul acestuia datează cu anul 2012, cînd  avocații Țopilor și înalta curte de la Londra l-au demascat pe păpușar și definit drept unicul vinovat de furtul sistemului bancar din țară.

Acuzațiilor de mai sus s-au alăturat altele anul trecut. Potrivit cărora, se evidenția activitatea de proxenet a păpușarului și manipulările josnice la care recurgea cu fiecare dintre partenerii săi externi.

Acțiunile sale recente, vizita în SUA, venirea lui Barroso,  nu reprezintă altceva decît un gol imens, realizate cu un singur scop, mimarea unei puteri inexistente, prin inducerea fricii în rîndurile cetățenilor, manipularea acestora prin intermediul   cîtorva televiziuni, a cîtorva bloggeri înfometați și a altor sute de primari potlogari. Luate pe ansamblu acestea reprezintă 5% din tot ce-a fost cîndva imperiul Plahotniuc.

Ce-ar fi să dispară și aceste 5%? Am scăpa țara de bandiți, am curăța guvernarea de plahotniuci. Doar 5% care depind nemijlocit de  noi  dacă vom:
-         - boicota mediile lui Plahotniuc;
-         - presiuni constante asupra guvernării;
-    - demascarea tuturor măscăricilor pediști și acțiunile acestora din cadrul structurilor locale și raionale.


Să purcedem la treabă moldoveni, balonul Plahotniuc e aproape dezumflat. Pînă la alegeri îl dezumflăm complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu