vineri, 4 martie 2016

Decît argatul păpușarului, mai bine sluga poporului

Mult stimate plahojurnalist Gabriel Călin, am rîs cu lacrimi de argumentele tale infame, lipsite de noimă și logică. Și da, constat că am dat greș numindu-te  pseudo-jurnalist, de fapt ești  tractorist. Chiar și așa îți voi acorda 5 min  în treacăt care vor consolida argumentele enumerate în articolul De ce sculele lui Plahotniuc îl atacă pe Năstase? http://bloguleleneinistor.blogspot.md/2016/03/de-ce-sculele-lui-plahotniuc-il-ataca.html?spref=fb

1.     Te-am acuzat că ești sluga păpușarului, lucru pe care nici n-ai îndrăznit al contrazice, din contra ai confirmat și aprofundat spusele mele. Lucru care nu merită discutat pe larg cu argatul celui mai detestat politician din Republica Moldova, antirăitingul căruia s-a ridicat la 93%( a se vedea sondajul SBS-AXA, etc).

 2. În caz că ai uitat, nașul Tănase, și el sluga de lux a păpușarului, a prejudiciat statul cu 540 milioane de dolari prin inițiativa sa din 2010 cu referire la legile despre taxa de stat, Codul de Procedură Civilă etc. http://independent.md/cum-ratat-bugetul-de-stat-miliarde-de-lei-urma-spalarilor-de-bani-rusesti-prin-bancile-din-moldova/#.VtcL6Pl97IW 

 3. Ce ține de Filat și de Ipteh, țin să-ți reamintesc personal că Iptehul a fost naționalizat de comuniști, frații tăi de sînge. Filat este nevinovat, dovada e hotărîrea CEDO care a decis ca clădirea să fie întoarsă fostului proprietar. http://unimedia.info/stiri/-14684.html În cazul dat avocat n-a fost Năstase și nici Nagacevschi.

4. În ce privește schema desenată în hotelul Nobil pe care o spui despre Țopi este neconvingătoare. Dacă era adevărat ce zici statul German n-ar fi acordat azil unor criminali, din contra i-ar fi extrădat îndată. Nici CEDO n-ar fi luat în considerație cererea “unor criminali”  contra guvernului moldav.

5.  Cu argumentele tale jalnice au operat la CEDO și agenţii guvernului Pîrlog și Grosu. În consecință statul trebuie să achite învestitorilor străini 7 mil de euro. http://jurnal.md/ro/politic/2016/2/25/unul-dintre-cele-mai-dureroase-dosare-pierdute-de-rm-la-cedo-o-investitie-germana-blocata-de-regimul-voronin-folosita-de-regimul-plahotniuc-pentru-denigrarea-oponentilor/ Mai ai ceva de spus?

6. Ești personajul știrilor de pe canalele păpușarului, cum se face asta? Unde e Năstase și Platforma DA acolo e și Călin neapărat.

7.  Te lauzi că activezi în presă din 2002. Atunci mă-ntreb ca mulți alții de ce stilul tău gazetăresc diferă sută la sută de emisiunea Comisarul? Reese că pe blog scrie țăranul Gabriel Călin,  iar comisarul este regizat de consilierii păpușarului. Regretabil pentru un jurnalist nominalizat de breaslă.

 8. Cînd ți-am zis că nu ești jurnalist ci tractorist, m-am bazat pe argumentele colegilor tăi de la Jurnal și TV7, care fac haz de necaz pe seama ta. Mulți din ei susțin că de beat ce umbli  încurci wc-ul cu holul instituției.

9.  Și da, ai fost porta voce a haiducului de Bălți Usatîi, pe care l-ai trădat rapid în favoarea păpușarului.

10.    Slugărnicia e muncă serioasă, mai cu seamă prestată pentru păpușar contra un os…





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu