joi, 11 martie 2021

Hogan și Michalko nu noi înoptam la sediul PDM, ci voi

Domnilor ambasadori ținem să vă confirmăm că îngrijorarea noastră este la fel de puternică ca și a dumneavoastră ce ține de politicienii corupți, mai cu seamă cînd vă vedem atît de des în preajma lor.

Susținem întru totul că persoanele corupte alde Maia Sandu, Adrian Candu, Pavel Filip și cei implicați în frauda bancară care iau decizii, nu mai pot dicta și cursul țării.

Tocmai de aia vă rugăm insistent nu mai înoptați atît la sediile PAS, PDM și Pro Moldova cum o făceați anterior cu Plahotniuc.

N-o mai susțineți deschis pe Maia Sandu, dînsa nu se deosebește prin nimic nici de Plahotniuc și nici de Șhor. Cu unul a fost în coaliție, pe altul l-a susținut în Concesionarea aeroportului, Privatizarea BEM, Alocarea a 5,4 miliarde de lei celor trei bănci aflate în mîinile lui Shor.

Nu ne mai dictați atît agenda în dependență de preferințele voastre interne și externe, ci ajutați-ne să scăpăm de Sandu, Candu, Filip etc dacă ăsta vă este interesul, dar nu în felul în care ia-ți ajutat pe Plahotniuc și Shor în iunie 2019.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu