vineri, 10 iulie 2020

s-a terminat cu Demnitatea si cu Adevarul !!!


De la un timp încoace observăm cu toții cit de bine relationeaza Nastase, Sandu, Candu, Shor și plaha evident! Si, cel mai banal aspect, ca membrii PPDA, care anterior strigau plaha la puscarie!, care anterior luptau cu fiecare paduchi-membru al PD, astazi sunt cei mai buni prieteni cu dusmanii lor! Si cu Candu, și cu Cebotari, si cu Graur, de altfel cu toti penalii care au furat si vindut tara pe bucati în ultimii cîțiva ani. 

Puterea schimbă omul si percepția
Vasile Nastase, pînă a deveni deputat, era unul din cei mai activi membri PPDA în lupta lor cu Plahotniuc și PD-ul de atunci. Jurnal TV statea practic non-stop la poarta fiecărui membru PD si relata de la fata locului toate ilegalitatile comise de fiecare dintre ei, pînă la începutul acestui an.

Insusi, actualii prieteni ai PPDA, Candu, Shor, Graur... etc, nu o singura data au fost vizati, inclusiv in emisiunile moderate de Vasile Nastase. De altfel, el fiind cel care facea si cea mai multă spumă pe la gură pe seama lor. Dat totul s-a uitat, de dragul functiilor si al puterii.

Prezent in cadrul emisiunii tv, moderata de Ludmila Belcencova, Vasile Nastase practic a scuipat pe toate dezideratele PPDA, trasate in Piata Marii Adunari Naționale, aliniindu-se cu Candu (de fapt cu Plahotniuc) în lupta cu atuala guvernare PSRM-PD. https://www.facebook.com/watch/live/?v=2977572629026094&ref=external

Fiind intrebat concret, nu o singură data, ce crede despre actualii prieteni din Pro(vind) Moldova, Vasile a menționat că sunt baieti de treabă!!! În schimb, Diacov si Filip sunt principalii dusmani ai țării, Diacov si Filip au furat miliardul, au concesionat aeroportul... nicidecum Plahotniuc, Candu, Cebotari, etc...

Desigur, tot Diacov si Filip au deposedat Topii de actiunile ASITO, Banca de Economii și VictoriaBank, tot datorită lor- Topii au avut interdictie de a intra în țară! Hazliu asa-i.

Datorită lui Diacov și Filip, astăzi nasul fratelui Andrei este fugar, iar familia Nastase este stabilită cu traiul în Germania. 

Daca tinem cont de logica lui Vasile Nastase la moment, reiese că si activistii PPDA, Petic și Valeriu Cucu au fost ostaticii lui Diacov și Filip, nicidecum a regimului Plahotniuc. La fel si prietenul Jurnal TV, Platon, etc...

Poate, că Diacov si Filip au schimbat si legislatia bancara, care a dus la furtul miliardului, dar nu actualul prieten al PPDA, Candu.

Poate ca ăstea doi au elaborat schema prin care au fost sustrasi banii din banci, de către Shor și Plahotniuc, dar nu de Candu precum afirmă Platon. 

Poate intr-adevar Platon delireaza, stînd 4 ani în spatele gratiilor, iar Vasile Năstase are dreptate, ce ziceți?

Iaca asa, cel mai aprig luptator pentru „adevăr” a devenit chiar el momeala păpusarului și a lui Shor.
Interesant, pentru care valori lupta acum Cheianu, Durbala, Maria Ciobanu, etc. 

Tot pentru prosperitatea si libertatea păpusarului !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu