miercuri, 15 iulie 2020

Plahotniucii s-au deconspirat!!!




Nu o singura data ati auzit la trustul Jurnal, printre membrii dar si simpatizantii PPDA: Plahotniuc n-a plecat, Plahotniuc este printre noi. De fapt, el sta atît în PPDA cît si in PAS. Accentuindu-se după accederea în parlament. Si, din pacate is destul de multisori. 

Totul a inceput o data cu crearea listelor electorale. O parte din ei au candidat pe listele PAS, dar în urma repartizarii au ramas în PPDA. Iar alții, care au protestat non- stop împotriva păpusarului au ramas pe dinafara, gen Gheorghe Petic. 

Plahotniucii sunt: Iurie Renită, Lilian Carp, Octavian Ticu, Dumitru Alaiba, Igor Munteanu, Sergiu Litvinenco si Mihai Popsoi. De altfel, după cum ati observat chiar voi, Renita incepe linia de atac, restul o amplifică. 

Iurie Reniță- ex ambasador al R. Moldova în România în timpul guvernării Plahotniuc. Renită este cel care a lansat în spatiul public videoul, în care Plahotniuc îi oferă lui Dodon o sacosa neagra in care se presupune ca ar exista sume mari de bani. Ulterior, tot el a publicat alte 2 filmulte video, din aceeasi serie. Evident că, nici nu se pune întrebarea de unde aceste secvente video. E clar ca direct de la Plahotniuc.

Lilian Carp a slujit la maxim osanele lui Plahotniuc în cadrul coalitiei pro-europene. De rînd cu Renita si Ticu s-au remarcat înca din momentul alegerii Zinaidei Greceanîi în fruntea legislativului. Dînsii pronuntîndu-se împotrivă. Acum, cu ambele mîini au semnat petita privind demiterea guvernului Chicu. Demiterea în sine este un moft a lui Plahotniuc, vociferat nu o singura dată de finul Candu, dar transpus în viață de nimeni altul decît Igor Munteanu.  Va intrebati de ce Munteanu? Simplu, și acesta a fost ambasador al R. Moldova în SUA numit de către alianta Plahotniuc în intervalul septembrie 2010- iunie 2015. 

Totul a  început pe 25 mai curent de la un mesaj a lui Munteanu, prin care cerea „Demisia imediată a Guvernului Chicu și înlocuirea lui cu un guvern capabil și eficient, votat de urgență în Parlamentul R. Moldova”. Cu care voturi, așa si n-a mentionat, dar Pentru s-au pronuntat deja PPDA, Grupul Pro-Moldova și Partidul Shor. PAS va decide, în acest weekend, daca va sustine sau nu demisia guvernului Chicu. 

Ieri, 14 iunie, deputatii PPDA, la insistenta lui Munteanu au semnat  motiunea de cenzură împotriva guvernului Chicu. Printre dinti, Munteanu declara ca, ne-am dori ca motiunea sa fie sustinută doar de deputatii PAS. Astazi, 15 iulie, si Candu sustinea ca si Pro-Moldova va semna motiunea. Chiar si asa, voturile sunt insuficiente.

Pentru a demite acest guvern, Munteanu ar trebui să bata și la usa PDM. Un lucru vociferat nu o singura data de lidera PAS.  Altfel, totul se rezuma la populism ieftin.

Dumitru Alaiba lobează deschis proiectele păpusarului. Mai nou si toate mesajele acestuia transmise prin gura finului Candu. După cum mentionează Corneliu Furculită, „imediat ce deputatul Ștefan Gațcan a declarată că renunță la mandat, iar membrii PRO Moldova au organizat o adevărată vânătoare pentru a-l găsi, Dumitru Alaiba a susținut echipa lui Candu. Pe parcursul ultimelor două zile, deputatul Maiei Sandu a publicat pe Facebook mai multe postări, în care erau transmise aceleași mesaje, pe care le promova și finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu”. http://moldova24.info/2020/07/alaiba-omul-lui-plahotniuc-infiltrat-la-maia-sandu/
 
Sergiu Litvinenco duce o lupta continuă cu Dodon, la fel ca Plahotniuc. Face front comun la CC cu omul păpușarului Sergiu Sîrbu. Mai nou,  împreuna cu Igor Grosu saboteaza înscrierea lui Dodon în cursa prezidențială, desi ultimul înca nu si-a anuntat intentia de a candida. O spune chiar Dodon, care o si avertizeaza pe Maia Sandu cu privire la conservele lui Plahotniuc infiltrate in PAS. https://newsmaker.md/ro/dodon-o-avertizeaza-pe-maia-sandu-despre-unii-deputati-pas-litvinenco-raspunde-un-mincinos-ordinar/
 
O altă conservă oligarhică este si Mihai Popsoi, vicepresedintele legislativului delegat de PAS. Acesta promoveaza o alta linie convenabilă păpusarului, niciun fel de coalitie dintre ACUM-PSRM, și DA pentru o coalitie cu Shor si Candu!!! Impreuna saboteaza sedintele parlamentului, împreuna fac front comun pe toate proiectele ce vin din partea guvernarii PSRM-PDM. 

PS. Plahotniucii s-au deconspirat, pe ei nu-i intereseaza investigarea furtului miliardului, pe ei nu- i intereseaza concesionarea aeroportului si revenirea acestuia in posesia statului, pe ei nu-i intereseaza extradarea păpusarului. Ei își doresc un singur lucru, demiterea lui Dodon și revenirea păpușarului la guvernare!!!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu