luni, 27 aprilie 2020

Grigoriev, fugarul de Lux...




La 25 aprilie, în cadrul rubricii: Jurnal săptămânal cu economistul Igor Grigoriev, la Europa Liberă, Grigoriev se bocea că nu-și poate găsi un post de lucru, deoarece este în conflict cu prezidentul.

„A fost o săptămână ca multe altele din ultimii patru ani, de când sunt blocat din toate părțile, fără loc de muncă, lipsit de posibilitatea de a fi angajat la stat sau la privat, din simplul motiv că sunt în conflict cu prezidentul!”.

Zău, tovarășe Grigoriev?

La stat nu te-ai putut angaja, dar pentru Șhor ai  putut lucra?  Personal ai condus campania electorală a lui Șhor, pe care și l-ai făcut primar de Orhei. Iar dumneata ai revendicat  funcția de viceprimar de Orhei.

Generos acest Șhor, sau nu-i așa? 

Personal ai declarat pentru Jurnal TV că furtul miliardului nu s-a început în 2014. Ci punctul culminant al furtului a fost atins în 2014. Deci, un om care cunoștea lucrurile din interior, inclusiv beneficiarii finali ai furtului, conștient s-a angajat în staff-ul electoral al lui Shor, mușamalizînd importanța evenimentului. https://www.jurnal.md/ro/politic/2018/1/15/fostul-sef-al-echipei-electorale-a-lui-shor-igor-grigoriev-a-cerut-azil-politic-in-spania-dezvaluiri-despre-furtul-miliardului-si-legatura-dintre-plahotniuc-shor-si-dodon-interviu-exclusiv/

În cadrul aceluiași interviu ai menționat că, ai cerut azil politic in Spania fiind intimidat de Plahotniuc. Shor rămînînd în continuare un etalon pentru dumneata. 

La 31 ianuarie 2020, în cadrul unui interviu pentru Ziarul de Gardă susțineai că, personal ți-ai achitat călătoriile în Maldivele, Seychelles și Dubai. Și că, fiecare dintre ele a costat cîteva mii de dolari.  

În 2010 ai inițiat prima afacere, de tip bar-restaurant,  împreună cu Pavel Verejanu, primarul de Orhei și omul lui Ilan Shor. Suma investițiilor fiind de 100 mii dolari!

Iar acuma te plîngi că mori de foame!

Deci, pînă mai ieri, ianuarie 2020, erai îndestulat, iar acuma nu ai nici de pîine. 

Cel mai probabil, neangajarea dumitale ține de reputația proasta pe care ți-ai făcut-o personal, prestînd servicii pentru Șhor, indirect și pentru Plahotniuc, nu neapărat că ești în conflict cu prezidentul.

Pe fundalul acestor implicări, s-ar încumeta cineva să angajeze la lucru o persoană care este complicele lui Shor și Plahotniuc la furtul miliardului?

S-ar încumeta cineva să angajeze o persoană care folosește pozele personale pentru a-și ponegri prietenul din facultate?

Si da, exact ca Șhor și Plahotniuc ești un fugar de lux. 

Interesant, ce sumă v-a revenit din miliard?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu