luni, 4 mai 2020

Năstase cu inima deschisă la Publika TV, deja nu e problemă


Pentru prima oară în studioul PublikaTv.

Acesta a fost mesajul postat de liderul PPDA, Andrei Năstase, la 1 mai. https://www.facebook.com/watchparty/246627086785697/?entry_source=PAGE_TIMELINE
 
Năstase fie a uitat/ fie intenționat n-a menționat: pentru prima dată în studioul televiziunii lui Plahotniuc și Șhor. Sincer, nu credeam că trăiesc s-o văd și pe asta, din moment ce Năstase pînă mai ieri se declara dușmanul Nr.1 al Publika Tv. Dar...de îndată ce alianța s- a reconfigurat, Năstase s-a reconfigurat și el. 

Din cîte se vede, adepții lui Năstase nu sunt revoltați defel de prezența acestuia in studioul păpușarului, din contra l-au susținut cu like și distribuiri. Cea ce înseamnă că dezideratele lor, expuse în 2015-2016, Jos Plahotniuc, Plahotniuc la pușcărie, miliardul înapoi sunt egale cu zero. 

Reamintesc, după destrămarea PD, Filip a rămas fără mass- media, Candu-Shor adjudecîndu-și întregul holding mediatic al nașului.

Candu îi mulțumește lui Cozer pentru invitația la Jurnal TV. 

Cozer, la rîndul său  îl laudă pe Candu: „Candu și-a cam irosit calitățile de politician cât l-a ținut Nănașul la guvernare. 

Văd că-n opoziție îi stă tare bine și se descurcă de minune, fiind cel mai activ din Parlament în acest moment. 

Eu îi urez succes în noua postură, în care îi stă atât de bine”. Bădărănism, nu alta. 

Si,  din moment ce Candu se simte ca acasă la Jurnal TV, același lucru trebuie să-l simtă și Năstase la holdingul  Plahotniuc-Shor. 

Ca sa vedeti, imediat după apariția lui Năstase la Publika, Shor a cerut schimbarea completului de judecatori, iar ședințele de judecată, în cazul său, să aibă loc cu ușile închise. Vesel.

Nu uitați, Candu este fața Pro-Moldova, fiind urmat de o echipă de penali, care din anumite „veselii”, Năstase și echipa sa de la Jurnal se fac a le uita.

1.      Eleonora Graur a asigurat întotdeauna voturile necesare pentru Plahotniuc, oameni pentru mitingurile PD. În aprilie 2017 Plahotniuc i-a răsplătit munca numind-o vicepreședinte al PD.  Potrivit presei, Graur ar fi prejudiciat bugetul raionului Rezina cu peste 18 mil de lei dintr-o singură lovitură,  bani destinați pentru schimbarea ferestrelor și ușile la grădinițe. În realitate, schimbările s-au făcut numai pe foaie. 

2.  Sergiu Sîrbu- a părăsit PD fiind santajat cu dosarele penale pentru „corupere activă în proporții deosebit de mari”. 

3.  Vladimir Cebotari- proprietarul Fly One Moldova, este implicat direct în concesionarea dubioasă a eroportului Chișinău și în contracte dubioase la calea ferată.

4.  Corneliu Padnevici- este administrator firmei ÎCS Codru SRL, companie care gestiona hotelul Codru afiliat  lui  Plahotniuc. 

5.   Grigore Repeșciuc- a fost primarul orasului Căușeni, timp în care toate contractele le-a încheiat cu membrii familiei.

6. Ruxanda Glavan- a făcut contrabandă cu glucometre. 

Să nu uităm că însuși Plahotniuc stă la libertate și-n fruntea grupului de penali Pro-Moldova, bucurîndu-se de protecția SUA, personal a lui Derek Hogan în Moldova. 

Șhor stă în Israel.  Tauber face lege în legislativ alături de PAS, PPDA și Pro-Moldova.

Iar Năstase, în coaliție cu ei. 

Poporul trebuie să-și cunoască eroii, vorba celor din ACUM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu