miercuri, 22 mai 2019

Năstase joacă după regula lui Plahotniuc, sub indicația lui Maia.




Deși suntem abia la mijlocul acestei săptămîni, începutul a debutat cu multe evenimente. Startul a fost dat duminică de marșul GAY, urmat de declarațiile tari a liderilor ACUM și de ședința eșuată a legislativului...

Dar să le lăum pe rînd...

În PAS cu Gay-i

Pe 19 mai în capitală membrii GENDERDOC-M s-au întrunit  în cadrul marșului solidarității, de astă dată sub lozinca „sunt ok cu mine, nu sunt ok cu ura”. (primul marș la Chișinău a avut loc pe 19 mai 2013, de atunci în fiecare an). Potrivit poliției, la manifestație au fost prezenți 100 de participanți, dintre care, jumătate au constituit-o susținători veniți din România, Ucraina. Banalitatea marșului de astă dată a fost numărul impresionant de polițiști antrenați pentru supravegherea manifestației-1800. Toți înarmați pînă la oase, sub supravegherea strictă a șefului adjunct al IGP, Gheorghe Covalciuc. https://www.facebook.com/Publika.md/videos/361078161188160/UzpfSTEwMDAwMjA4NTIwNDUxNzoyMTUzNTg4MTI0NzIwNjcz/?id=100002085204517

Marșul și de astă dată a fost susținut de membrii PAS. Anul trecut la marș a fost prezentă lidera acestora, Maia Sandu. Anul curent, deputatul PAS, Dumitru Alaiba. Susținerea pentru comunitatea LGBT și-a manifesta-o și vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi.

Potrivit experților,  marșul dat ar fi costat în jur de 20 de mil de lei.  Bani parveniți pe căi ilegale, fără a fi impozitați.

Că Maia Sandu este împotriva familiei tradiționale, am aflat-o anul trecut, cînd în calitate de cetățean român, a boicotat deschis referendumul în susținerea familiei tradiționale desfășurat în România și care a picat din cauza prezenței reduse la urnele de vot. https://deschide.md/ro/stiri/politic/37568/Maia-Sandu-boicoteaz%C4%83-referendumul-pentru-familia-dintre-un-b%C4%83rbat-%C8%99i-o-femeie.htm   Referendumul pentru susținerea casătoriei dintre un bărbat și o femeie este o temă falsă, inventată de guvernul de la București pentru a sustrage atenția oamenilor de la alte abuzuri care se comit, susținea lidera PAS.

Nu de puține ori în spațiul public s-a zvonit că este una dintre ei, de aici și ura față de cuplurile tradiționale. Idee pe care o preiau în masă susținătorii și votanții ei. Pentru multora biserica nici nu există, iar familiile tradiționale s-au dezmembrat din vina lui Dodon.

Toboșari la marșul Gay, au fost băieții din Occupy Guguță. Acei „tineri neînfricați”, precum îi numea Natalia Morari, ce protestează numai în fața presedinției. Numai față de Dodon, care pledează pentru familia tradițională și valorile ortodoxe. Și ei, de altfel, o aripă neformală PAS.

Interesant e faptul că mediile susținătoare a liderului PPDA, nu s-au grăbit a reflecta evenimentul, pentru a nu ponegri imaginea tovarășilor din  PAS. Cum altfel, doar sunt o „entitate politică”.

PAS, dintr-un eșec în altul

Sîmbătă, 18 mai, liderii PAS solicitau întrunirea în ședință specială a legislativului pentru zilele de 20-21 mai, deci luni sau marți.  Sîmbătă, cînd toată lumea este ocupată cu totul altceva. Motivul invocat, alegerea organelor de conducere a parlamentului. Mai exact, pe Năstase președinte al legislativului.

Solicitarea a fost făcută către deputații socialiști, pe care tot ei îi asociază cu liderul PD. În cazul dat, corect era convocarea ședinței direct cu membrii PD, dacă socialiștii nu le sunt străini, iar Plahotniuc i-ar manevra după bunul său plac.

Dacă-i așa, Cum se face că Maia Sandu este neatinsă de mediile lui plaha, iar restul ponegriți 24 de h din 24 posibile. De ce Maia este tratată ca un sfînt la Publika, iar Nastase și Dodon ca cei mai mari dușmani ai țării. Nu cumva din grija deosebită  a păpușarului față de Maia!

Maia nu la vrut pe Petic deputat!J

Recent, Andrei Năstase a lăsat de înțeles că deținutul politic a lui Plahotniuc, Gheorghe Petic,   n-a ajuns să fie deputat, deoarece lidera PAS nu l-a dorit în liste. De ce nu l-a dorit? Pentru că contravine intereselor lui Plahotniuc, care își suplimenta veniturile din contrabanda cu țigări. https://www.youtube.com/watchv=9YMChVmn9GA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3DpXyDrbwP3v5McYlgDkTHtbODk4Y7Lav9HkK6tGzy9hP73Ppj1i1AZU4

Un alt subiect ce contravine intereselor PAS-PD, a fost reiterat ieri, 21 mai, de către Năstase, în cadrul declarațiilor de presă de la parlament, relaurea protestelor stradale și ducerea lor pînă la final. Subiect asupra căruia Maia așa și nu s-a expus. Amintiți-vă anul 2016, cînd, pînă la căderea păpușarului erau exact 100 m, iar Maia și-a vîrît coada, în rezultat mișcarea protestatară s-a scindat, iar Filip a fost legitimizat în funcția de prim-ministru.

PS. Năstase nici pînă acum nu conștientizează că joacă după regula lui Plahotniuc, sub indicația lui Maia.JJJ








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu