marți, 14 mai 2019

Moldovenii au luat-o razna, Plahotniuc a devenit „iubibil”


Pe 13 mai Asociația Sociologilor și  Demografilor a făcut publice datele unui nou sondaj.

Pentru prima dată Plahotniuc întră în Top 3  “cei mai populari politicieni din Moldova”.  Fiind devansat de Igor Dodon cu 25,9%, urmat de  Maia Sandu cu 6,8%. Poziția a treia revine desigur păpușarului cu 6,6%  încredere  în rîndul cetățenilor.

Acu cîțiva ani, mai exact 2014, 2015, 2016 Plahotniuc era cel mai destestat politician. Anti ratingul său mereu oscila în jurul cifrei de 97%. Fapt care deloc  nu l-a împedicat să pună țara pe brînci în anii ce-au urmat de după furtul miliardului.

Pe semne că cetățenii așa și n-au înțeles defel că-n spatele tuturor privatizărilor, concesionarilor stă însuși Plahotniuc, care ghidează acțiunile prin intermediul lui Pavel Filip.

Prin urmare:
1.     A concesionat 40% din teritoriul țării, pentru o perioadă de 40 de ani, firmei americane Frontera Resources înregistrată în off-shore.

2.     A cumpărat Air Moldova pe bani mărunți, pe care tot el a falimentat-o, ulterior a licitat-o prin gura lui Filip.

3.     A vîndut băncile Molodinconbak , Victoria Bank, a treia bancă din Moldova din punct de vedere al activelor financiare.

4.     A preluat Fincombank.

5.   A băgat la pușcărie oameni incomozi sie: Vlad Filat; Gheorghe Petic condamnat la 3,6 luni de închisoare cu executare pentru viol, după ce a denunțat contrabanda cu țigări la frontieră;  Sergiu Cibotaru (ex-director al Serviciului control financiar şi audit intern Poșta Moldovei), condamnat la 8 ani de pușcărie după ce a făcut dezvăluiri despre  traficul cu anabolizante prin intermediul instituției; Pevel Grigorciuc, ținut în arest la penetenciarul 13 pentru o palma aplicată “imaculatului” deputat, Sergiu Sîrbu.

Exemplele pot continua la infinit.

Amintiți-vă că Plahotnic a fost monitorizat de Interpol. Are dosar penal  în România, dosar penal în Federația Rusă  și dumnezeu știe pe unde încă.

Iar moldovenii îl bagă conștient în Top 3 “cei mai populari politicieni din Moldova”.

Da-ții și funcția de prim-ministru, la care visează atît de mult, ulterior îndreptați-vă pistolul în dreptul tîmplei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu