joi, 18 mai 2017

Prețul unui cîntăreț…

Actualmente, elita culturală din Moldova este divizată în 2 tabere politice. O parte îl susțin pe Plaha, cealaltă  lobbează deschis interesele politice ale tandemului  Năstase- Sandu.



Pasha Parfeni și  Cătălin Josan  de mult timp nu mai sunt ambasadorii culturali ai țării. Oamenii s-au înrolat în armata de lobby a partidelor Da și PAS, de unde promovează deschis și pronunțat un vocabular de bulevard.

Caracterul nuanțat al acestor doi lobiști a început anul trecut. Mai exact,  pe 27 august 2016, cînd Pasha Parfeni s-a urcat pe scena din PMAN cu un maiou pe care era inscripționat mesajul platformei Da „Nu PLAHA”.  Ulterior, acțiunile acestuia au fost continuate de  Cătălin Josan.

Atît Parfeni cît și Josan au fost văzuți și auziți  de nenumărate ori pe scena politică a platformei DA. 

În timp, Pasha cu Cătălin au devenit imaginea mai multor campanii mediatice ale trustului Jurnal. Majoritatea cu tentă politică.

Nu puține cazuri au fost cînd Pasha și-a permis să-și critice colegii care cîntă pentru Plaha.

Recent, acțiunea a fost preluată de Josan, care cu același patos a criticat formația „O-Zone”, „Mă înec în banii tăi, Plânge lumea după ei…”.  

Oare voi, n-ați cîntat anterior pentru oamenii lui Plaha?

Gestul vostru din 14 mai curent în care categorie îl includem?  E normal să cîntați protestatarilor Arde Curuhttp://unimedia.info/stiri/Stop-cadru-Un-nou-mesaj-al-protestelor-Arde-cuu-133060.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss 

Prin ce vă deosebiți atunci de O-Zone și armata ce susțin uninominalul? 

Unde vă este demnitatea de care tot vorbiți?

PS: Artiștii ca și curvele, valorează atît cît și liderul ce-l reprezintă după caz...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu