joi, 18 iunie 2020

1 mil $ per deputat !!!





1 mil de $ pentru fiecare deputat. Aceasta este suma cu care Candu și Tauber  pornesc la vinat deputati.

Cel putin asa sustine presedintele PD, Pavel Filip, care a depus si un denunt  în sensul dat la Procuratura Generala. https://agora.md/stiri/72725/un-milion-de-dolari-filip-despre-ofertele-primite-de-deputati-pdm-pentru-a-parasi-partidul

Intermediari sunt Vladimir Cebotari, grupul Pro-Moldova și Marina Tauber, liderul neformal Partidul Shor. Ambii cu experiente bogate în delapidarea bunurilor statului și banilor.

Vladimir Cebotari,  ex-ministru al Justitiei și proprietarul Fly One Moldova, este implicat direct în concesionarea dubioasă a Aeroportului Chișinău și în contracte dubioase la calea ferată.

Altfel spus, în concesionarea aeroportului cu buna stiinta în favoarea penalului Ilan Shor.

Marina Tauber, la rindu-i este vizata in raportul kroll ca fiind una din beneficiarele furtului bancar. În perioada furtului, mai exact 27 iunie 2013, Tauber a sustras din Banca de Economii 3 mil 824 de mii de euro, pe care i-a transferat pe contontul offshor-ului  Armadale Business Services LLP, în ABLV Bank. Armadale este una dintre zecile de companii care a participat la spălarea banilor furați din cele 3 banci.

Potrivit kroll 2, Shor a rulat si spalat prin Banca de Economii, Banca Socială și Unibank 3 miliarde de dolari. 

Repet, 3 miliarde de dolari!!! Bani suficienti pentru a cumpara întreg corpul legislativ cu tot cu sala de sedinte, si incă îi rămîn pentru minim  3 generații la rînd. 

Pînă acum, 16 deputati au părasit fractiunea PDM. 14 s-au alăturat grupului Pro-Moldova, și 2, Ivanov si Vitiuc, au mers la Shor.  Deci, pînă acum Plahotniuc și Shor au cheltuit 16 mil de dolari. O nimica toata din 3 miliarde furate. 

Tineti cont, majoritatea deputatilor transfugi o reprezintă deputatii alesi în circumscripții uninominale. Deci, voi i-ați vot, iar ei pun mil de dolari în buzunarul personal. Vesel, asa-i?

Apropo, Dodon nu exclude ca si deputati din alte fractiuni ar putea adera la Shor și Candu. 

Clar lucru, cine poate refuza 1 mil de $ cash. Mană cereasca!

Reamintesc, tentative de corupere a deputatilor pînă acum au fost reclamate și de Partidul Socialistilor.

PS: dacă Plahotniuc si Shor au ajuns să dea cîte 1 mil de dolari pentru fiecare deputat, le „Arde Curu”!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu