marți, 19 martie 2019

Unde a dispărut Șhor?


Imediat după finisarea campaniei electorale pe „iubibilul” Șhor parcă l-a înghițit pămîntul. Nici urmă de el sau Tauber.  Deci zero realizări, din promisiunile expuse în campania electorală.

În toate conferințele de presă se lăuda că dînsul este omul care lucrează și mai puțin debitează. Dar, or de cîte ori jurnaliștii l-au căutat la primăria Orhei, dînsul lipsea.  Același lucru s-a întîmplat cu primărița  Tauber.


Am vrut să văd cîte schimbări a pus în derulare Șhor din 25 februarie pînă în prezent. Am constat că zero. Paginile ambilor (Șhor, Tauber) sunt în vacanță.

Ultima postare pe pagina noii deputate datează cu 11 martie. Potrivit postării, Marina Tauber a fost la prima ediție a Clubului "Vârsta de Aur" din această primăvară în Parcul Ivanos. Din imagini desprindem un grup de pensionari care aplaudă sub ritmul cîntecului lui Anatolie Latîșev. 

Același lucru se întîmplă pe pagina lui Șhor. Ultima postare apare în druptul zilei de 14 martie. Din imagini îl vedem pe Șhor inspectînd un drum din Orhei.

Pe 10 martie Marina apare la Jora de Mijloc împărțind flori doamnelor din localitate. Nu la toate evident, doar ălora care au cazut sub unghiul operatorilor de la Prime Tv și Televiziunea Centrală. O lalea și o felicitare.

În schimb, pentru purtătoarea de cuvînt Alina Șargu s-a gasit un coș cu flori. Aceasta apare lîngă mașini de lux. În imagine se vede un crossover alb. Același despre care vorbeau localniicii din comuna Jora de Mijloc despre primărița lor. “Eu am văzut că ea (Marina Tauber) umblă într-un Lexus bălan și din urmă cu ahranișii”.  https://www.deschide.md/ro/stiri/social/45664/REPORTAJ--Jurnal-din-colhoz-Hai-hui-prin-Jora-de-Tauber.htm



Între timp, am asistat cu toții la închiderea terenurilor de joacă în regiunile unde Șhor a ieșit învins.


Chiar și Orhei Landul din Orhei a fost închis pînă la 1 iunie.

Mulți susțin că magazinele sociale Merișor la fel și-au sistat activitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu