marți, 21 august 2018

Ilan Shor- Țarul Moldovei


Întîi a pus stăpînire pe Orhei, ulterior pe întreaga țară. De la Nord la Sud, de la Est la Vest toți au auzit de Shor, iar  fiecare al doilea moldovean a vizitat Orheiul în puținii ani de cînd acesta stă la cîrma primăriei.



Peste tot auzi, Ilan e bravo!!!, chiar dacă a furat- face multe și pentru cetățeni, și pentru Orhei. Deci, va face și pentru Moldova. Însă, puțin cunosc că toate proiectele demarate la Orhei au loc în baza împrumuturilor bancare, nicidecum din miliardele furate, o susțin antreprenorii locali. https://ok.ru/video/909213307218

Recent, cu mare fast, Shor a inaugurat renovarea străzii Vasile Lupu. În contextul dat, primăria Orhei a obligat toți locatarii de pe strada dată să-și paveze perimetrul curților, spre satisfacția primarului.

La 1 iunie a fost deschis parcul de distracție OrheiLand. Din start, Shor susținea că întrarea este gratuită pentru toți. Și asta pînă la finisarea campaniei electorale. Căci, de anul viitor taxa de intrare va constitui 50 lei de cap, e doar începutul.

Actualmente, în fiecare localitate din raioanele adiacente orașului Orhei, există persoane responsabile de recrutarea oamenilor la evenimentele culturale din inima Moldovei. De la începtul verii, practic săptămînal, Orheiul găzduiește cîte un concert, fie dedicat adulților, fie copiilor. Satele sunt împînzite de afișe. Nu există minor care să nu cunoască data și ora evenimentului de la Orhei, pînă și nr. de tel al persoanei de contact, pentru rezervarea locului în autocar, le este cunoscut.

Mai mult decît atît, Shor a ajuns pînă la etapa cînd organizează concerte private în localitățile din țară, cică cadou de hramul satului, cu artiști autohtoni. Iar,  oamenii sunt mai mult decît mulțumiți că cineva își amintește și de ei, nu –i  vizitează doar în timpul campaniei.

Nu mai zic de rutierele sociale care colindă săptămînal fiecare localitate pentru vînzarea produselor la preț redus.

În mai puțin de 3 ani, din hoțul secolului, Shor a devenit țarul Moldovei. Cu cîteva șeretlicuri i-a îmbunat pe toți.

Fiecare acțiune a sa se egalează zilnic cu sute de voturi. Procente la care mulți doar pot visa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu