joi, 12 aprilie 2018

Moldova la 20 ani de PEDERASTIE...





Pînă în acest moment eram indiferentă față de soarta comunităților LGBT. Mergeam pe ideea, atîta timp cît nu își manifestă viziunile public, n-am nicio atribuție. Imediat, ce am vizionat acest documentar, mi-am schimbat opinia radical. Indignată, și de faptul că, numărul cazurilor Homosexualilor victimizați de către mass-media locală este în continuă creștere.
https://www.youtube.com/watch?v=8iHFs5XFRRY&feature=youtu.be 

Anul acesta comunitatea LGBT din R.M. va sărbători 20 de ani de activitate. Timp în care, majoritatea societății a fost la fel de indiferentă ca și mine. Probabil, și din contextul că, mulți n-au înțeles ce anume se ascunde sub sintagma “Marșul Solidarității”.


Potrivit dex, solidaritate, este exact ce înțelegem toți- sentiment care determină oamenii să-și acorde ajutor reciproc. Nicidecum, solidaritatea manifestată față de Gay și Lesbiene.

Astfel de marșuri, în R.M. au loc de 2 ori pe an. Unul, organizat la 8 martie de către ONG-urile care luptă pentru drepturile omului.

Al doilea, la 20 mai, desfășurat  de către comunitatea LGBT.  Ambele manifestații, poartă hramul “Marșul Solidarității”.

Potrivit organizatorilor, anul acesta la manifestația LGBT, vor participa, deputați LGBT din Parlamentul European, ambasadori, printre care, cei ai Marii Britanii, Statelor Unite ale Americii, Suediei, Olandei, dar și jurnaliști neîndiferenți. O parte dintre ei, seară de seară,  ne vorbesc despre scheme, furtul miliardului, dar în același timp promovează deschis drepturile acestor pederaști.  

Deci, toată elita pe care o venerează moldovenii. Și spre ale căror valori tind fără a fi conștienți. Căci, aderare la UE, în primul rînd înseamnă, legalizarea Homosexualilor, recunoașterea căsătoriilor între persoanele de același sex, adopțiile pentru astfel de cupluri. Pe ultimul loc stă  bunăstarea cetățenilor.

În America, orice cuvînt împotriva comunităților LGBT, te poate costa și libertatea.

Spre astfel de valori tindem?




Un comentariu:

  1. cam mult dispreţ pentru un om viu, cultivat, care vrea să se exprime public. sigur nu eşti kiborg-ucigaşul? ce rău ţi-au făcut persoanele lgbt, crezi că veri fi mai fericită dacă limitezi altora libertăţile?

    RăspundețiȘtergere