joi, 30 martie 2017

Năstase privilegiat de Plahotniuc

De foarte multe ori s-a creat impresia în media, dle Năstase, că  anume dvs îl favorizați pe Plahotniuc.

Ați fost primul lider care a solicitat din PMAN excluderea imunității parlamentare și reducerea numărul de deputați de la 101 la 71. Tot la mitingurile PPDA s-a cerut trecerea la votul uninominal.

Lucrați cot la cot cu oamenii care de-a lungul timpului l-au servit pe păpușar, gen Boțan, care este și membru DA, Viorel Cibotaru, actualul lider al PLDM, sluga umilă a lui Plahotniuc. Ați promovat-o pe Maia Sandu, mergînd peste propriile principii și valori. Același Boțan de curînd a avizat pozitiv uninominalul păpușarului în varianta actuală. 

Astăzi se discută excluderea imunității deputaților, mîine va fi votul uninominal, în timpul apropiat reducerea numărul de deputați.

De fapt, e limpede, ca prin intermediul votului uninominal il avantajați pe Plahotniuc și va expuneți la riscuri propriul partid. Foarte posibil, ca uninominalul să nu vă aducă niciun deputat în viitorul legislativ!!!. Ce veți face în acel moment? Pe cine veți reprezenta și unde? Sau poate asta si era miza: distrugerea opoziției prin sprijinul votului uninominal care-o va distruge și o va lipsi de reprezentanți în parlament?

De curînd v-ați asumat angajamentul public de-al întemnița personal pe Dodon. Faptul dat ar fi posibil doar într-un singur caz: Plahotniuc să vă cedeze funcția de procuror în schimbul promovării proiectelor sus enunțate. Reieșind din siguranța cu care v-ați exprimat, totul ar fi posibil.

Actualmente, vă bucurați de încrederea a 3,2 %, asta atestă ultimele sondaje.   Mai exact, ratingul dvs se apropie cu pași rapizi de ratingul păpușarului, care astazi este la limita de 1, 3%. http://moldova24.net/sondaj-timpul-dodon-si-sandu-cei-mai-de-incredere-politicieni-plahotniuc-ii-depaseste-pe-voronin-leanca-si-ghimpu/

Ce va fi peste un an?

Plahotniuc la moment vă satisface toate solicitările. Bucurați –vă!!!



2 comentarii:

  1. din pacate in R.M. politica sa transformat intr/o cacealma... avem un mediu atit de toxic incit o initiativa care de fapt ar parea nobila... este una venita in batjocura!!! de fapt toate acestea inclusiv si cele cu retragerea imunitatii deputatilor, logic sunt binevenite intr/un stat democratic... nu si in unul aflat la batjocura unui descreerat

    RăspundețiȘtergere