joi, 27 octombrie 2016

Cîteva detalii neștiute despre “mironosița” Sandu

Se laudă continuu cu un master la Harvard Kennedy School of Government în perioada 2009-2010. Știați de fapt că bursa dna Sandu n-a obținuto de sine stătător? Aceasta i-a  fost oferită de Soros pentru  „scurgeri de informații”. 

P.S. În timp ce se afla în subordinea lui Dodon, Maia Sandu  a fost recrutată de fundația Soros- Moldova. Unde a  și fost avansată pînă la poziţia de membru al Senatului. Drept răsplată pentru “munca asiduă” i-a fost oferită bursa de master.

În luna mai 2015, Maia Sandu a fost premiată cu cea mai înaltă distincție  a The Open Society Foundation. Este vorba de premiul pentru leadership în responsabilitate socială, pentru regiunea Europa și Asia Centrală.

Fiți atenți “responsabilitate socială”, nu- mi amintesc ca dna Sandu să fi contribuit cumva la prosperitatea cetățenilor din regiunea sus menționată. Din contra Maia Sandu a semnat pentru concesionare Aeroportului Internațional, și-a lăsat amprenta pe furtul miliardului, a fost parte componentă a celor mai corupte guverne de la independență pînă în prezent. Deci, Maia Sandu automat este complice la furt.

Pentru distincția “leadership în responsabilitate socială”, dna Sandu a fost înaintată de onegistul Adrian Lupuşor, directorul „Expert Grup”. Finanțator principal al ONG-ului condus de Lupușor este Fundația Soros Moldova.

Cert este faptul că „Expert Grup” nicidecum nu este cel mai echidistant ONG. În primii 2 ani de activitate Lupușor a  primit sprijin nelimitat de la Fundația Soros. Deci, și premiul respectiv este un fals la fel ca bursa de master.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu