marți, 26 aprilie 2016

Maia Sandu infiltrată-n DA de PlahotniucMaia Sandu este probabil cel mai dubios personaj ce-a rîvnit vreodată la șefia statului moldav.

Fără partid, doctrină și lozinci, a reușit în timp record să răstoarne recordurile în materie de sondaje FOP, IRI, ASD. De parcă ar întruni cunoștințele și carisma  lui Lenin, Roosevelt,  Ghe Guevara la un loc. Cu toate că și ăștea au muncit mai mult pînă a fi atît de populari.

Situația devine mai penibilă  cînd mă gîndesc că dna Sandu n-are nicio poziție față Plahotniuc și de sistemul creat de acesta.  Sistem în care nu s-a sinctisit deloc cît era  membră.

Cum se face că la orice protest de avengură Maia Sandu părășește teritoriul Republicii Molodva, la fel ca Usatîi și ca Plahotniuc?

Să fie oare o coincidență sau coincidența în cazul ambilor e  dictată din hotelul Nobil?

Semne de întrebare apar și-n cazul apariției ei în Platforma DA. Platformă de care îi este rușine apropo. Or, un lider cu verticalitate care se vrea în solda poporului, nu  poporul în solda liderului, se omogenizează cu propriul electorat. Ceea ce lipsește-n cazul dumneaei  cu desăvîrșire.

În loc să înfrunte situația de pe scenă, să se expună tranșant asupra problemelor, să pronunțe numele păpușarului, se  menajează  perfid sub niște ochelari de soare. Mai că și sub paranja. Îi provoacă vomă și dezgust cetățenii obosiți și chinuiți? Doar, în piață lumea miroase a bălegar nu a parfum Chanel cu care e obișnuită această doamnă.

Regretabil dnă Sandu  că mesajul pe care  nici macar nu-l aveți,  chipurile  e mai popular decît cel al lui A. Năstase.

P.S.
Iertată-mi  fie  impertinența, dar nu cred nici în coincidența sinceră a bloggerilor lui Plahotniuc de-a vă lăuda pe gratis.  Precum nu cred în intenția dumneavoastră sinceră de-a fi președintele întregului popor.