marți, 26 aprilie 2016

Maia Sandu infiltrată-n DA de PlahotniucMaia Sandu este probabil cel mai dubios personaj ce-a rîvnit vreodată la șefia statului moldav.

Fără partid, doctrină și lozinci, a reușit în timp record să răstoarne recordurile în materie de sondaje FOP, IRI, ASD. De parcă ar întruni cunoștințele și carisma  lui Lenin, Roosevelt,  Ghe Guevara la un loc. Cu toate că și ăștea au muncit mai mult pînă a fi atît de populari.

Situația devine mai penibilă  cînd mă gîndesc că dna Sandu n-are nicio poziție față Plahotniuc și de sistemul creat de acesta.  Sistem în care nu s-a sinctisit deloc cît era  membră.

Cum se face că la orice protest de avengură Maia Sandu părășește teritoriul Republicii Molodva, la fel ca Usatîi și ca Plahotniuc?

Să fie oare o coincidență sau coincidența în cazul ambilor e  dictată din hotelul Nobil?

Semne de întrebare apar și-n cazul apariției ei în Platforma DA. Platformă de care îi este rușine apropo. Or, un lider cu verticalitate care se vrea în solda poporului, nu  poporul în solda liderului, se omogenizează cu propriul electorat. Ceea ce lipsește-n cazul dumneaei  cu desăvîrșire.

În loc să înfrunte situația de pe scenă, să se expună tranșant asupra problemelor, să pronunțe numele păpușarului, se  menajează  perfid sub niște ochelari de soare. Mai că și sub paranja. Îi provoacă vomă și dezgust cetățenii obosiți și chinuiți? Doar, în piață lumea miroase a bălegar nu a parfum Chanel cu care e obișnuită această doamnă.

Regretabil dnă Sandu  că mesajul pe care  nici macar nu-l aveți,  chipurile  e mai popular decît cel al lui A. Năstase.

P.S.
Iertată-mi  fie  impertinența, dar nu cred nici în coincidența sinceră a bloggerilor lui Plahotniuc de-a vă lăuda pe gratis.  Precum nu cred în intenția dumneavoastră sinceră de-a fi președintele întregului popor.
3 comentarii:

  1. Nu va iertam impertinenta, fiindca dati dovada de faptul ca dvs insasi sunteti porta-voce a lui Plahotniuc. Maia Sandu a fost la miting, de ce nu a luat cuvintul, ramine de vazut. Poate cei de la DA nu i l-au oferit. In ceea ce priveste personalitatea ei "dubioasa", e mult mai curata decit a lui Dodon si Usatii. A demonstrat ca poate schimba lucrurile in tara, de aceea si este in topul candidatilor la Presedinte. De ce va mirati de timpul record in care a ajuns sa fie in top? Credeti ca la noi toti sunt oi sa se bucure de concertele lui usatii si sa fie gata sa-l voteze? Gresiti, doamna. Mai este destul de multa lume care gindeste critic, si anume aceasta patura sociala va misca lucrurile in tara, va da jos regimul, si va va lipsi de salariu cu care sunteti platita de papusar

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena, sa inteleg ca dumneata ai fost aleasa sa dai startul luptei impotriva principalului oponent al lui Nastase la alegerile prezidentiale?? Foarte slab textul! Vezi ca s-ar putea sa aiba efect contrariu celui asteptat si atunci iti pierzi contractul! :) E stupid sa ataci oponentul Maia Sandu, incercand s-o demonizezi sau s-o asociezi unuia din dracii cei reali. Asta pentru ca pe fonul altor draci, ea oricum inger o sa para. Dar eu, "din respect" pentru efortul tau "profesional", am sa-ti divulg un mic secret: singura cale de a o elimina din cursa pe Maia este sa fii mai bun ca ea! De aceea, ii uram mult succes d-lui Nastase! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai mari prostii nu am citit nici in blogurile trolilor papusarului.

    RăspundețiȘtergere