marți, 1 decembrie 2020

Diaspora puteți să vă mindriți cu votul vostru!

 

Diaspora chiar puteți fi mindri de votul vostru!

Vă felicit, în timp ce mojoritatea dintre voi suvurează la greu gustul celor 2 pizza și o bere din banii contra vot, noi, cei rămași acasă, achităm polița pentru furtul miliardului 25 de ani.

Și da! Cît n-ar părea de straniu Dodon este pe cal alb.

.............................

Maia Sandu a fost votată de 943, 5 dintre care 260 de mii din diasporă! Pentru Igor Dodon și-au dat votul peste 690 de mii de cetățeni. Rețineți cifra pentru Dodon, 690 de mii! Cifră care ar trebui să vă pună în gardă pe voi toți.

În schimb Maia a fost susținută de Usatîi, Candu, Șhor, Filip, Filat, Năstase, Țîcu și Chirtoacă. Deci 8 contra 1.

Dar să le luăm pe rînd....

Nu de puține ori ați auzit diapora s-a mobilizat exemplar în anul 2020. De ce nu s-au mobilizat așa în 2016?

1. Simplu, nu permitea legislația. Și iată că, sub așa numitul „dictator” Dodon diaspora și-a intrat în drepturi. Mai exact a fost modificat articolul care permite cetățenilor moldoveni să voteze în baza actelor expirate!!! Directivă impusă de europeni. Fară această modificare Maia „sugea” degetul acum!

2. Organizarea exemplară în diasporă se datorează ex ministrului afacerilor externe Oleg Țulea/ ministrul PD, care s-a îngrijit ca Maia să iasă învingătoare sub orice formă! 132 secții de votare în orașe cu concentrație maximă de moldoveni, suplinirea buletinelor pentru turul II cu peste 150 mii de bucăți, vot în plin lockdown/ Italia etc.

3. Vot organizat contra plată/ 50 de euro la prezentarea pozei Votat pentru Maia Sandu! Transport organizat/ microbuze pline cu votanți în „Europa democratică”!

4. SIS-ul a fost de partea Maiei prin persoana președintelui Esaulenco.

Deci, pentru Maia au lucrat toate structurile statului. Pentru Dodon doar stafful său, iar rezultatul abținut de contra candidat ar trebui să-i dea de gîndit Maiei Sandu și vouă tuturor.

În țară Maia Sandu a cîștigat în 18 raioane. Printre care Orhei- vați imaginat vreodată așa ceva? Pînă n-a fost comanda de la Shor lumea nu s-a prezentat la vot, mai cu seamă că public acesta a îndemnat la boicot.

Rezina! În 2019- Marina Tauber devine deputat pe circumscripția Rezina, raion sută la sută albastru/PD.

Fălești-raionul de baștină a lui Usatîi!

Nisporeni- Plahotniuc! etc.

Hazliu, așa-i.

Reamintesc, Shor și Plahotniuc sunt principalii figuranți în furtul miliardului.

Usatîi cercetat penal pentru evaziune fiscală în Rusia, trafic de droguri alături de Plahotniuc! Iar Maia i-a promis să-l aducă cît mai curînd în parlament!

Filip dosar penal pentru monopolizarea pieței nucilor, schemă deconspirată chiar de PAS.

Candu a modificat legislația care a permis realizarea furtului miliardului.

Chirtoacă condamnat în cadrul parcărilor cu plată.

Nevinovata Maia a votat în prima fază și cea mai decisivă pentru înstrăinarea aeroportului în favoarea lui Shor, a votat pentru trecerea BEM în posesie privată-Shor, a votat pentru alocarea a 9,5 miliarde lei/ ulterior pentru încă 5,4 miliarde băncilor falimentare ale lui Shor. L-a votat pe Plahotniuc vicepreședinte al parlamentului. A stopat protestele din 2016 permițîmdu-i păpușarului să stea la putere pînă în iunie 2019 etc.

Glamuroasă biografie are Maia Sandu.

Așa că puteți fi mîndri de voi!📷📷📷

Mai lăudați-vă cît sunteți de bravo!!!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu