miercuri, 9 septembrie 2020

Renato Gheorghevici, Candidatul pușcăriaș, contrabandist, fugar!

 


În sfârșit Renato Gheorghevici și-a văzut visul împlinit, candidat la funcția de președinte!

După lungi așteptări și încercări eșuate, Norocul i-a surâs acum: Primul în buletinul de vot. Cum îl va surprinde norocul la 1 noiembrie rămâne de văzut. Cert e că nici un candidat până acum nu a avut un palmeres atât de diversificat: spălare de bani, evaziune fiscală, fugar și pur și simplu balabol...

Dacă să dăm crezare sondajelor, Usatîi înscrie șirul candidaților fără de șanse (2%, BOP-2 iulie 2020). Respectiv, menirea sa în cursă este să facă show, care de altfel a și început,  și să măscărească la greu candidatul stângii de rând cu măscăricii alde el.

.......................

Să începem cu faptul că Usatîi or e prost, or e prost informat. Nu ecludem că persistă ambele. De asta ne-am convins de nenumărate ori. Până și la toaletă se duce cu camera după el.

10 aspecte despre Candidatul Renato Gheorghevici!

1.      A fost primar prin Sckype (în primul mandat la cârma primăriei Bălți), premieră înregistrată de Moldova.

2.      În mandatul II s-a remarcat prin renovarea a trei toalete din incinta primăriei Bălți în sumă de peste 9 mii de euro. Fapt ce a trezit nemulțumirea consilierilor și cetățenilor.

3.      Mită pentru medici. Pe 30 aprilie curent un grup de medici români s-au alăturat medicilor moldoveni în lupta cu covid 19. Cei care au ajuns la Bălți au fost mituiți la cameră de Usatîi cu câte 1000 de dolari și un curcan. Sugestia ați înțeleso? Așa Usatîi se preocupă de sănătatea bălțenilor și medicilor. Evident, banii au fost returnați de medici chiar a doua zi. O confirmă ambasada RO.

4.      La începutul lunii aprilie Usatîi a promis că-și vinde mașina Rolls-Royce pentru a mări salariul medicilor și asitenților medicali din municipiul Bălți împlicați în lupta cu covid. O lună mai târziu, mass-media relata că Usatîi și-a cumpărat blindată X5 prețul căreia se ridică la 300 mii de euro. E vorba de banii cu care intenționa să suplinescă salariile cadrelor medicale. https://www.youtube.com/watch?v=6VBvIT9VDmw&feature=emb_title

5.      Tot în plină pandemie și-a înoit colecția de ceasuri cu încă un model exclusivist. Acesta costă nici mai mult nici mai puțin decât 185 de mii de euro. 

6.      În plină pandemie susținea că-și oferă casa de vacanță studenților moldoveni blocați în Federația Rusă. Câți dintre ei au luat în serios vorbele primarului de Bălți. Iar dacă e vorba de casa de vară, reiese că nu este unica deținută de Usatîi în Rusia.

7.      Anterior, scheme.md relata că Usatîi își întreține partidul pe baza banilor transportați cu trenul de pe ruta Moscova-Chișinău. http://www.scheme.md/milioane-partidului-trimise-cu-trenul-de-usatii-probe-despre-finantarea-ilegala-a-pn-video-audio/

8.      Cât de importantă este personalitatea lui Usatîi ne-a arătat-o chiar cântăreața Olga Buzova, achitată de Usatîi pentru un concert la Bălți. În loc de Renato l-a numit Ruslan.

9.      Nu mai zic de faptul că oamenii importanți ai echipei PN l-au părăsit pe Usatîi fără nicio ezitare.

10.  Și da, pe ultima sută de metri Usatîi vă propune: Fii voluntar-Renato Usatîi, în condițiile în care cel mai ieftin ceas al său costă 30 de mii de euro. Hazliu așa-i?

Acesta-i Renato Gheorghevici, Candidatul pușcăriaș, contrabandist, fugar!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu