miercuri, 9 ianuarie 2019

E de crezut Năstase?


Jurnal.md a prezentat cu mare fast lista blocului ACUM. Din capul locul, primii nominalizați sunt oamenii care, de-a lungul timpului, l-au slujit pe Plahotniuc. http://www.jurnal.md/ro/news/87bc61d6dbc409a0/lista-blocului-acum-platforma-da-si-pas-la-parlamentare-igor-munteanu-octavian-tacu-oazu-nantoi-printre-candidati.html

Igor Munteanu, Octavian Țîcu, Oazu Nantoi.  Culmea marazmului  constă în faptul că Năstase critica de fiecare dată activitatea păpușarului și-a oamenilor ce l-au deservit. Doar că, imediat ce ăștea au trecut de partea blocului ACUM le-a iertat toate păcatele. Semn că, nici el nu este tocmai cinstitul care se  prezintă tuturor.

Să ne amintim de activitatea dînșilor în timp...

Oazu Nantoi. 2009-2010 deputat PD, martie 2015 membru fondator PPEM, ulterior consilier PPEM în CMC. În tot timpul dat  PPEM  s-a aflat în coaliție cu PD,  lucru care nu l-a deranjat pe Oazu.

Octavian Țîcu. 10 februarie 2013 ministrul Tineretului delagat de PL (PL în alință cu PD),  martie 2015 membru fondator al PPEM, în  2018 lidera PAS l-a înaintat pentru șefia capitalei.  

Igor Munteanu. Iulie 2010 a fost numit ambasador în SUA.  În septembrie 2013 a fost rechemat din funcție la indicația lui Leancă.

Domnica Manole. Pînă în 2016 membră a sistemului. S-a remarcat  la 14 aprilie 2016, cînd a  dipus anularea hotărîrei CEC din 30 martie același an  cu privire la desfășurarea unui referendum republican  la inițiativa PPDA.

Virgiuliu Pîslariuc. Soția sa, Ala- șef al serviciului de informare și comunicare  a ministrei democrate, Monica Babuc.

Alexandru Slusari. La începutul lunii ianuarie 2016, cerșea votul democraților în parlament pentru suplinirea funcției de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

Valeriu Munteanu. Va candida pe una dintre circumscripții. Recent, Chirtoacă declara că individul nu se desprinde de GBS –ul păpușarului.  Și nu este o problemă pentru nimeni la moment.

Amintiți-vă că Maia Sandu a fost într-o coaliție cu Plahotniuc. Dînsa a votat pentru alocarea tranșei de 5,4 miliarde lei băncilor lui Shor. Salvîndu-i pielea acestuia. Deși, europenii au criticat decizia, Maia nu s-a ofensat deloc.

PS. prin ce se deosebește blocul ACUM de PD?,  din moment ce în componența sa intră aceeași oamni care l-au servit și pe Plahotniuc. Și, pe care plaha îi ține de testicule prin intermediul dosarelor penale.

De partea cui sunteți candidaților?

Alături de popor sau cu gîndul la subvenția lunară a PD!

Un comentariu:

  1. Incredibil, dar adevărat, am cunoscut o doamnă minunată pe nume dna Vadez.
    care ajută oamenii și care mi-a acordat un împrumut de 38 000 € pe care trebuie să-l rambursez peste 4 ani cu o dobândă foarte scăzută din partea sa sau 3% pe întreaga perioadă de împrumut și apoi în dimineața următoare, am primit banii fără protocol. Aveți nevoie de credit personal, banca refuză să vă acorde un împrumut, sunteți cdi și alte vorbește cu ea și vei fi mulțumit, dar ai grijă de tine care nu-mi place plata împrumuturilor.Aici este adresa lui de e-mail: angelavadez8@gmail.com

    RăspundețiȘtergere