joi, 23 noiembrie 2017

A.Năstase a legalizat și legitimat transferul primăriei Chișinău în mâna democraților

Pe 19 noiembrie s-a consumat referendumul pentru revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al capitalei. Imediat după închiderea secțiilor de vot mulțimea vidă s-a aruncat în declarații tari. Principalul vinovat Igor Dodon.

"Cine a câștigat de pe urma referendumului eșuat de la Chișinău? PD-ul și personal Plahotniuc, care a preluat Primăria Generală fără alegeri prin Silvia Radu", se întreba A. Năstase pe facebook. 

Dar cine a contribuit la eșeuarea referendumului dle Năstase? Nu cumva și d-tră, care de rînd PAS, PUN, PD, PL, PPEM ați susținut boicotul la îndemnul democraților. Era suficient să îndemnați  chișinăuienii de 2 ori prin intermediul trustului Jurnal și referendumul sigur trecea, dar n-ați facut-o. Ați preferat să fiți părtașul păpușarului.

„Prin acest referendum, socialiștii - în fața cetățenilor Capitalei - au "legalizat" și "legitimat" transferul primăriei Chișinăului în mâna democraților, fără alegeri, ilegitim, imoral și profund nedemocratic”, continua Năstase.

Știți prea bine că Dorin Chirtoacă nu poate reveni în fruntea capitalei fără o decizie a instanței judecătorești. Decizie care cel mai probabil se va pronunța după expirarea actualului mandat. În cazul dat referendumul de revocare era unica șansă pentru Dorin în ași demonstra nevinovăția, și unica șansă  să fi scăpat primăria din ghearele lui Plahotniuc.

Spre deosebire de socialiști dumneata ai legalizat si legitimat transferul primăriei Chișinăului în mâna democraților, fără alegeri, ilegitim, imoral și profund nedemocratic.

Public mimați lupta contra păpușarului. În realități concrete faceți jocul lui.

Nu mai zic de Usatîi căruia Plaha i-a botezat copilul. Nu zic de Leancă care s-a culcat definitiv sub păpușar, nu zic de Șalaru proiectul PD, nu zic de Popov care  a fost membru PD, de Ciubașenco care mimează o luptă în goana după popularitate, or de Maia susținută de păpușar. Dar dumneavoastră de ce autentificați acțiunile acestuia?

Pentru  asta am luptat cu toți în 2015, 2016 în PMAN?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu